Del data & viden med alle medarbejdere & samarbejdspartnere – uanset om de er på kontor eller på farten.
SharePoint styrker samarbejdet med dynamiske og produktive teamwebsteder til alle projektteams og afdelinger. Del filer, data, nyheder og ressourcer. Tilpas dit websted for at strømline dit teams arbejde. Samarbejd problemfrit og sikkert med teammedlemmer i og uden for din organisation på tværs af pc’er, Macs og mobilenheder.

Den fleksible & intelligente intranet løsning – inderholder uendelige muligheder.
SharePoint-lister indsamler data på samme måde, som du f.eks. gør det i Excel, og de er lette at dele og administrere på et intranet. Mere end ti millioner brugerdefinerede lister er i brug på tværs af Office 365, fra enkle lister, som f.eks. kontakter og opgaver, til lister, der indeholder oplysninger om de allervigtigste arbejdsprocesser for store virksomheder. Brug Microsoft PowerApps til at skabe brugerdefinerede formularer, så du kan få vist, oprette og ændre data og filer.
Gør dig selv og dit team en tjeneste, og slip for at bruge tid på tilbagevendende manuelle arbejdsprocesser for både team og organisation. Brug den enkle, visuelle designer i Flow til at planlægge de forskellige trin. Alt kan klares i Flow, fra konfiguration af påmindelser og godkendelser til udformning af komplekse processer i flere stadier.